Southern Cast Iron Magazine is een viering van de rijke tradities van de Zuidelijke keuken, met een sterke focus op koken met gietijzer. Deze Engelstalige, Amerikaanse uitgave biedt een schat aan recepten, kooktips en verhalen die zowel de geschiedenis als de cultuur van gietijzer-koken tot leven brengen. Met deze printversie abonnement ontvang je zes keer per jaar een nummer vol culinaire inspiratie.
Deze abonnement biedt je een diepgaande verkenning van traditionele Zuidelijke gerechten, met gedetailleerde stap-voor-stap kookinstructies en waardevolle tips voor het onderhoud van je gietijzeren kookgerei. Elk nummer bevat profielen van zowel topchefs als thuis-koks, en zet regionale ingrediënten en seizoensgerechten in de spotlight. Daarnaast vind je secties die zich richten op bakken, grillen en frituren met gietijzer, compleet met prachtige foto’s van de eindgerechten en technieken.
Wat je kunt verwachten in elk nummer:
Er zijn nog geen beoordelingen.
Wat vind je van het artikel?